INFORMATION OM GENÅBNING AF BIG BIOBIG BIO følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer for at passe på vores gæster og ansatte.

Derfor skal du være opmærksom på følgende, når du besøger vores biografer:

- Fra torsdag den 06/05/2021 skal der bæres mundbind i biografen. Når du har sat dig på dit sæde i salen, er det tilladt at tage mundbindet af. Forlader du salen skal mundbindet på igen.

- Der indføres tvunget køb på alle forestillinger. Reservation vil ikke længere være muligt.

- Ved ankomst i biografen skal du fremvise dit Coronapas, der dokumenterer, at du enten er testet negativ inden for de sidste 72 timer, er færdigvaccineret eller har været smittet med corona inden for de seneste 14 - 180 dage.


- I BIG BIO er der god afstand mellem alle rækker i alle sale, derfor kan du trygt sætte dig til rette i vores luksussæder. Der er mere end 2 meters afstand mellem alle vores rækker.

- Der indføres ledige sæder mellem hver bestilling, dvs. der bliver et sæde ledigt mellem hver gruppe, der besøger biografen.

- I foyerområde samt kioskområde er der sat afstandsmærker på gulvet, således er det nemt for vores gæster at holde afstand.

- Der er sat håndsprit frem i hele biografen, og der henstilles til at bruge dette flittigt.

- Alle filmvisninger ligger forskudt med ekstra langt mellemrum således, at der aldrig vil opstå spilletidspunkter, hvor der vil samles for mange mennesker i vores foyerområde.

- Bland Selv Slik skal altid håndteres med handsker. Forældre bør blande for de mindreårige.