BABY-BIOVi har i BIG BIO oprettet en eksklusiv BABYKLUB, hvor kommende og nybagte forældre kan nyde sig godt af fordelagtige rabatter, BABYBIO-visninger, babyrytmik og aktuelle foredrag.
Du kan melde dig ind helt gratis i vores billetsalg og modtage en BABYPAKKE bestående af en biografbillet, en voucher til en kaffe og en BIG BIO-sut.


BABYBIO I BIG BIO


Til vores BABYBIO-visninger tilbyder vi muligheden for en biografoplevelse til dig, der enten er på barsel eller blot har lyst til at se film som nybagt forældre. Af hensyn til de små vises alle BABYBIO-forestillinger med dæmpet lyd og belysning, så du kan have din baby med ind i salen. Udenfor salen vil der være mulighed for opstilling af din barnevogn. Der er også mulighed for opvarmning af sutteflasker, og der vil altid være opstillet et puslebord til bleskift. Du skal kun købe billet til dig selv, din baby har selvfølgelig gratis adgang. Der er elevatorer i bygningen, så du og din baby nemt kan komme op i biografen med barnevognen. Du kan se vores filmprogram i bunden af siden.


PERNILLES BABYRYTMIK I BIG BIO


Vi har i BIG BIO Nordhavn lavet et fantastisk samarbejde med motorikvejleder Pernille Broberg Balle. Du kan nu tage din guldklump med til babyrytmik i BIG BIO hver anden torsdag i lige uger. Holdet er fra alderen 3-9 måneder.

Babyrytmik er godt for dig og dit barn. Nøgleordene er grin, glæde og god energi for os voksne og for børnene bliver de tre primære sanser, som danner grundlag til al videreudvikling stimuleret. På den lange bane giver det barnet en større kropsbevidsthed og herved livsglæde og velvære.

Babyrytmikken vil foregå i babyvenlige omgivelser i BIG BIO i Nordhavn, hvor der er rig mulighed for pusleplads, opvarmning af mælk og ikke mindst trygge rammer til amning. Vi har ligeledes sørget for god plads til barnevogne.FOREDRAG FOR KOMMENDE OG NYBAGTE FORÆLDRE I BIG BIO


I BIG BIO ønsker vi at tilbyde kommende og nybagte forældre relevante foredrag. Vi har derfor indgået et samarbejde med søvnplejersken Sine Ditlev Bihlet, som driver søvnplejersken.dk. Hun hjælper forældre og børn til gode og trygge sovevaner. Hun har beskæftiget sig professionelt med børn i over tolv år som sygeplejerske, og specielt med børns søvn som sundhedsplejerske.
Hun fortæller blandt andet hvordan man som forældre kan være med til at sikre gode og trygge sovevaner for jeres barn og hvorfor det er vigtigt, samt at have realistiske forventninger til barnets søvn.
Hun formidler helt konkrete værktøjer til bl.a. at kunne håndtere:
- Når jeres barn vågner mange gange i løbet af natten.
- Når jeres barn sover korte lurer.
- Når jeres barn er svær at putte til lur eller til natten.

Da I ofte står med jeres egne problemstillinger derhjemme, vil der efter foredraget være rig mulighed for, at stille spørgsmål til lige præcis de problematikker I bøvler med derhjemme.
Børn er selvfølgelig altid velkomne.
Søvnplejersken - foredrag om børns søvn
Søvnplejersken - foredrag om børns søvn
Husk at vi byder på en kop kaffe - vi glæder os til at se dig. Med venlig hilsen BIG BIO