BIG BIO FILMKLUB VED ANN LINDBIG BIO Nordhavn og filmanmelder Ann Lind Andersen har startet en filmklub. Hver måned viser vi en udvalgt film, der indledes med et foredrag eller en lille talk. Filmene kan være nye som gamle og i alle genrer. Alt lige fra store blockbusters til smalle arthouse film tages under kærlig behandling i filmklubben, der er åben for alle og ikke kræver medlemskab eller lignende.


BIG BIO Filmklub er en samlet betegnelse for visninger i BIG BIO Nordhavn, hvor vi altid vil gøre noget ekstra ud af filmoplevelsen. Filmmediet er en uudtømmelig kilde af spændende oplevelser, der fortjener at blive bredt ud til så mange som muligt, hvilket er et stort formål med vores BIG BIO Filmklub.

Vi arbejder løbende på at finde på nye og spændende visninger i BIG BIO Filmklub, og du kan se, og købe billet, til kommende arrangementer nederst på siden.

BIG BIO Filmklub er gratis og åben for alle. Det kræver ikke medlemskab at være med.

Dog kan du med fordel tilmelde dig filmklubbens særlige nyhedsbrev herunder og få information om kommende arrangementer i filmklubben, og særtilbud i forbindelse med events særvisninger.


Parasite
Parasite (Sort - Hvid version)
Forestillingen er en del af BIG BIO filmklub. Visningen indledes med et oplæg ved Ann Lind Andersen. Mere info følger.
Eyes Wide Shut (utekstet)
Eyes Wide Shut (utekstet)
Forestillingen er en del af BIG BIO filmklub. Visningen indledes med et oplæg ved Ann Lind Andersen.