Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


CPH:DOX
Shade Grown Coffee

Shade Grown Coffee

Drevet af kærligheden til kaffe og lysten til at skabe konkret forandring følger 'Shade Grown Coffee' vejen fra kaffeplantens spæde vækst og røde bær til den dampende varme kop kaffe, der serveres over hele verden - også hos danske Coffee Collective, som spiller en central rolle. Filmen undersøger den globale kaffeproduktion og giver et konkret indblik i en helt særlig dyrkningsmetode, som gavner både naturen og de mennesker, der arbejder på de skyggefulde kaffeplantager verden over. Rejs med til Etiopien, Jamaica og El Salvador i en film, der er et must for både kaffeelskere og klimaforkæmpere.
__________________

Vi inviterer indenfor til en aften i kvalitetskaffens navn når 'Shade Grown Coffee' har verdenspremiere på CPH:DOX. Mød instruktør Alexander Kinnunen, grundlægger af Coffee Collective Casper Engel Rasmussen og den etiopiske kaffefarmer, leverandør til Coffee Collective og hovedrolle i filmen, Akmel Nuri, der i anledningen af premieren er rejst med til Danmark. Efter filmen byder vi på professionel kaffesmagning i Big Bio Nordhavns café, når Casper og Akmel som kyndige guides vil gøres os klogere på ristninger, nuancer, smag - og hvordan man slubrer kaffen i sig på den helt rigtige måde. NB: Samtalen vil foregå på engelsk.