Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Ambulance

Ambulance

Den dekorerede veteran Will Sharp (Emmy-vinder Yahya Abdul-Mateen II, ”Candyman”, ”The Matrix Resurrections”) mangler desperat penge til at dække sin kones medicinregninger.

Og i instruktør-producer Michael Bays hæsblæsende thriller beder han om hjælp fra den ene person han ved, han ikke burde spørge - adoptivbroren Danny (Oscar®-nominerede Jake Gyllenhaal, ”Zodiac”, ”Spider-Man: Far From Home”).

Men Danny, en karismatisk karriereforbryder, tilbyder i stedet Will en anden mulighed. At være partner i det største bankrøveri i Los Angeles historie med et udbytte på svimlende $32 millioner. Will kan ikke sige nej, da det gælder hans kones liv.

Men da deres plan går spektakulært galt, kaprer de to desperate brødre en ambulance med en såret betjent, der klamrer sig til livet og paramedicineren Thompson (Eiza González, ”Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, ”Baby Driver”) ombord.

I en vanvittig eftersætning må Will og Danny forsøge at undslippe et massivt opbud af ordenshåndhævere, holde deres gidsler i live og på en eller anden måde undgå at slå hinanden ihjel, alt imens de udfører den mest vanvittige flugt, L.A. nogensinde har set.

'Ambulance' er instrueret af Michael Bay. Manuskript Chris Fedak, som har baseret det på danske Laurits Munch-Petersen og Lars Andrea Pedersens manuskript fra 2002.