Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Broderi/ strikkebio - Wicked Little Letters
Broderi-bio
Broderi/ strikkebio - Wicked Little Letters

Broderi/ strikkebio - Wicked Little Letters

VELKOMMEN TIL BRODERI & STRIKKEBIO

Vi glæder os til at åbne dørene til en aften med dit eget kreative projekt og en morsom film "Wicked Little Letters".
I din billet medfølger et glas vin.

OBS: Der er ikke undervisning i broderi, men Rikke Mia er til stede, og har man et enkelt spørgsmål til det, kan man stille det før eller efter filmen.

Der vil være mulighed for at købe et signeret eksemplar af Rikke Mias broderibog ‘’Lidt broderi har aldrig skadet’’ før og efter filmen.

Wicked Little Letters:
Da indbyggerne i den lille landsby Little Hampton - inklusiv den meget konservative Edith - ud af det blå begynder at modtage små modbydelige breve med posten, falder mistanken straks på den viltre Rose.

Brevene er skandaløse og med et sprogbrug, som selv den værste havnearbejder ville modsætte sig. Et sprogbrug som imidlertid sagtens kunne tillægges Rose, men er det nu også hende, der står bag?

Sladderen løber stærkt i den lille by, men da Rose pludselig risikerer at miste forældreretten over sin lille datter, beslutter en gruppe kvinder sig for at opklare mysteriet om afsenderen bag de mystiske breve.