Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Smart Cinema - Challengers
Smart Cinema
Smart Cinema - Challengers

Smart Cinema - Challengers

Kom i biografen med Frederikke Toftsø og Sidsel Alling til forpremieren på "Challengers". Vi byder på en kold forfriskning inden filmstart og åbner dørene kl. 19.30 til en spændende talk inden vi viser filmen. Der vil selvfølgelig være en goodiebag til alle.

Fra den visionære filmskaber Luca Guadagnino kommer 'Challengers' med Zendaya i hovedrollen som den hæmningsløse Tashi Duncan.

Tashi er et tidligere tennistalent, der er blevet træner og som ikke undskylder for sit kontroversielle spil på og uden for banen. Hun er gift med en tennisstjerne, der efter en stime med nederlag, befinder sig i karrierens nedtur.

Tashis strategi for sin mands oprejsning tager en overraskende drejning, da han skal møde den udbrændte tennisspiller Patrick Zweig, som er hans tidligere bedste ven og Tashis tidligere kæreste. Da deres fortid og nutid kolliderer, og spændingerne bliver høje, må Tashi spørge sig selv, hvad det vil koste at vinde?